Nog even geduld a.u.b.

De fotograaf

Albert Lamme - Fotograaf

ALF oftewel Albert Lamme Fotografie is een eenmansbedrijf dat freelance begon is in 2008. Tijdens mijn reis door Australiƫ en Nieuw Zeeland in 2004 liep ik de fotografie tegen het lijf. Na terugkomst ben ik de studie fotografische vormgeving gaan doen in Apeldoorn. Deze tweejarige HBO-opleiding heb ik goed afgerond.

Tijdens deze studie heb ik fotografische werkzaamheden verricht voor de gemeente Veenendaal. Ik heb een fotoreportage gemaakt van het nieuwe centrum 'Brouwerspoort'. In die periode heb ik 2 exposities gehad van de reportage van 'Brouwerspoort'. Deze is tentoongesteld in het gemeentehuis van Veenendaal. Na 2 jaar heb ik het fotograferen bij de bouw stil gelegd vanwege een fulltime baan als frontend developer.

Naast mijn functie als frontend developer is het fotograferen nog steeds mijn passie. De passie om iets vast te leggen wat een fractie van een seconde van het leven is, is voor mij overweldigend. Het kan het geluk in de ogen van een bruidspaar zijn, maar ook de lijnenspel van licht en structuur in een object of de vele gelaatstreken van een persoon